Ik gebruik mijn ervaring om die van jou te ontwerpen.

De standaarden van Studio MP

Elegantie komt voor uit eenvoud

Keep it simple

Bij mij staat eenvoud voorop. Want eenvoud is duidelijk en daardoor te begrijpen. Dit voer ik in alles door. Elke design keuze verbeterd de ervaring van jouw bezoekers.

Empathie is belangrijk

Het draait om inlevingsvermogen

Ik ontwerp voor jouw doelgroep. Door me in deze groep in te leven, begrijp ik hun wensen beter en maak ik een passend ontwerp.

Communicatie boven rapportages

Communicatie voor rapportages

Al mijn tijd steek ik in concrete uitwerkingen. Er zijn geen lagen van management of administratie. Dus geen verborgen kosten.

Positieve klantrelatie

Producten om te blijven

Ik investeer tijd in elegante modulaire oplossingen. Deze zijn makkelijker te implementeren en te beheren (Wordpress) op de lange termijn.

Details zijn van belang

Details zijn van belang

Website bezoekers worden beïnvloed door veel factoren. Juist de kleine details kunnen mensen overtuigen. Hier houd ik rekening mee.

Droom van vernieuwing

Droom van vernieuwing

Inspiratie doe ik op in alles wat ik doe. Ik wil het gebruikers zo makkelijk mogelijk maken en ontwikkel me continu.

Diensten

Om jouw merk en website te ontwikkelen gebruik ik verschillende technieken en diensten.

Over Studio MP

Je werkt direct met een professional die al jaren ervaring heeft in de industrie. Deze ervaring uit zich door verder te gaan dan het website ontwerp — het gaat om het ontwerpen van een ervaring. De bezoekers van jouw website worden door ontelbare factoren beïnvloed. De mogelijkheden hierin overweeg ik allemaal om tot het beste resultaat te komen.

Studio MP werkt met grote en kleine klanten. Altijd met een positief resultaat! Of het nu gaat om een webshop, een online applicatie, een content website of een uitgebreide portaal: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u bij Studio MP terecht voor aanverwante diensten zoals copywriting of zoekmachine optimalisatie.

Wat ik op dit moment lees:

Boek: Designing for Emotion

Designing for Emotion

Hoe je mensen verliefd kunt laten worden op je website door middel van ontwerp. Er staan veel bruikbare klassieke psychologische tips in. Meer over dit boek op A Book Apart

Boek: Storytelling for User Experience

Storytelling for User Experience

Goede verhalen zijn aangrijpend. Goede verhalen vertellen is echter heel lastig. Dit boek geeft handvaten over hoe simpele zaken op een aangrijpende manier vertelt kunnen worden. Meer over dit boek op Rosenfeld Media

Start met Studio MP